Publicerad i Okategoriserade

Veckan började med Rally

Nu har vi igår kört rallylydnadspasset. Skrev ut skyltar i miniformat och ställde upp på altanen. Körde ingångar till båda sidor, frontposition och följsamhet i fotgående med start och stop samt växling mellan sitt och ligg. Tora är supertaggad!!

En av de moment jag aldrig riktigt lyckades lära vare sig Nova eller Foxy var från sitt till stå, men det har jag nött in under lång tid och snart kommer det bli det där jag har som mål, ett snyggt och sansat ställande.

Idag körde vi htm träning. Körde position 2,3,9 och 5. Ett körde vi igår. Håller på att lära Tora position 2 och har kommit en bra bit, nu ska jag bara få henne att hitta in utan handtarget helt. Jag vill att hon har en förståelse för varje position och att hon vet vad kommandot innebär. Är en hel del nötande men väl värt i slutändan.

Tyvärr ramlar det ner snö igen så något spårande blir det inte. Möjligen påbörjar jag dragträningen under veckan. Jag lägger ner en del på att få mig själv i form också så det blir några träningspass i veckan. Ska börja gå till gymmet igen, vet ju att jag mår bra och tycker det är kul bara jag kommer dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s