Publicerad i Okategoriserade

Höstens röda löv…

På vår tomt har vi ett lusthus där klättervildvin får växa. Denna fantastiska växt får på hösten knallröda löv som jag fotat hundar mot. I år hann jag ta på Tora och Luna innan höststormarna blåst ner alla löv.

Blev ganska traditionella bilder då jag planerar att framkalla förstoringar att sätta i hallen. Tora är otrimmad men det är precis så hon är, min lilla terrier vildhjärta.. Luna är relativt nybadad å stjärnan som stjäl showen så fort en kamera dyker upp!

Passade även på att leka inne i lusthuset där kontrasterna mellan ljus och skugga är spännande!

Nu är hösten här, en årstid jag bara älskar! Allt lugnar ner sig och man kan mysa både inne och ute. Jag tänkte dra igång med lite viltspår igen. För övrigt har vi blivit med ett superfint trimmbord från klipptanten Så nu ska vi göra en trimmhörna i hallen uppe.

Vi tränar vidare med freestyle och HtM. Vi tränar mest freestyle inför att vi ska upp i klass 2 nästa år men nötande av positioner blir aldrig för mycket! Nästa år ska bli vårt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s