Publicerad i Okategoriserade

Temakväll utställning!

I torsdags var det temakväll på Karlstads Hundcenter, KHC, med Johanna. Jag och Tora är alltid nyfikna på allt och vi gillar att träna med andra så vi åkte såklart på denna med! Denna gång var det tema utställning och vi fick massa tips och trix för att visa våra hundar på bästa sätt.

Tora var duktig som vanligt och vi testade flera sätt att ställa upp oss på. Vi behöver öva mer på det där och det gör man bäst antingen med en god vän eller med speglar!

Nästa gång är temat freestyle och Heelwork to Music, ja vi kommer vara där!
Kolla in KHC hemsida för att se kurser och kommande temakvällar m.m.

Hemma njuter vi av hösten och grejar i trädgården och tränar på altanen. Snart är det dax att ta med Kameran och föreviga alla vackra färger! Man kan också testa nya perspektiv och spännande kompositioner! Våga gå riktigt nära, låt saker i förgrunden ta plats!

Jag väntar nu på att en speciell plats ska inta höstens röda färg för att ta foton på Luna och Tora. Vi promenerar också en hel del, jag behöver röra på mig och komma ut för att må bra, så vi har lagt om rutinerna så vi får in fler och längre promenader.

Just denna helg är det jobbhelg för mig så hundträning blir det mindre med, men jag tränar varje gång de får mat! Detta ger små korta och effektiva pass som är utmärkta för nyinlärning och nötande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s