Publicerad i Okategoriserade

Vardag och fest!

Allt för ofta tänker vi inte på de där små sakerna i vardagen, som att hundarna är med överallt. Jag har renoverat och gjort ett gästrum/hundträningsrum! Det är inte riktigt klart ännu då det behövs lite speglar och hyllor för förvaring av godis och träningstillbehör!

Luna är min skugga som lägger sig och sover där jag är. Tora kvalitetstestar mattor innan de ens är färdiglagda. Jag har lagt matta både i träningsrummet och på altanen så vi kan träna där det passar bäst! Pappa har hjälpt mig bygga hyllor och de pryds nu av Peppande minnen, faktaböcker och luft för kommande minnen!

När livet inte blir som man tänkt sig och dagarna är jobbiga brukar jag gå i skogen. Jag har upptäckt nya fina skogar att promenera i. Naturligtvis är mina två pälsklingar med mig.

Vi har också haft besök av klipptanten med flock. Den nyaste och minsta kom å hade playdate med Tora, välkommen i gänget Guppy! Det finns planer för de två framöver!

Ja för fest ska det bli framöver, anmälningarna börjar göras och jag försöker se framåt även om det är svårt och jobbigt just nu. Att inte orka eller kunna göra det jag älskar är jobbigt, men man får helt enkelt ta ett djupt andetag och acceptera läget. Inse sina begränsningar och tänka att den bästa träningen är den som blir av, den bästa tävlingen är den som är rolig.

Nästa helg är det dax för Rocking Åmål tävlingen. För oss i Team Karlstad är det en liten tävling på bara en dag med bara klass 1 och 2.. Jag och Tora ska tävla i Freestyle klass 1, vi ska gå ut och rocka loss å ha sådär kul vi hade i Storfors!

Jag vill passa på att tacka mina vänner, ni vet vilka ni är för allt! För att ni funnits där, att ni fortfarande finns ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s