Publicerad i Okategoriserade

Längesedan nu…

Det är en halv evighet sedan jag skrev något här. Det har hänt en del på det privata planet och en ny vardag ska funka. Jag har varit sjukskriven och haft en riktigt jobbig vår och sommar. Nu börjar jag vakna till liv igen, och jag skäms över att jag inte rapporterat om min otroliga terriers debut i freestyle.
1/5 Hade Storfors en tävling där jag ändå skulle dit för att avlämna styrelsegrejer så jag passade på att anmäla Tora till två starter i Freestyle 1. Vi har ju inte överansträngt oss med den träningen men tänkte att vi kunde gå ut å leka lite å känna på miljön. Jag hade en låt, jag hade en hund och jag går ut på banan å terriern levererar som värsta proffset! Den planerade diskningen uteblev då hon med fantastisk attityd bara levererade. Så jag gick av banan med en härlig känsla och Tora fick så mycket ostgodisar! Andra starten diskade jag då hon var trött och jag ville att hon ska tycka det här är skitskoj!! Min förvåning blev stor när jag insåg att hon tagit ett uppflytt!!

Tora med sin fina lilla rosett!

Igår var jag och hundarna till Ransäter för att hälsa på Toras uppfödare i deras husbil. Supertrevligt och så kul att se mamma Siri, brorsan Ture och farbror Sixten igen. Å så nyttigt att röra sig i dessa miljöer där det är störningar överallt. Jag glömde helt bort att fota då mobilen blev kvarglömd i bilen.
Idag var jag tillbaka men utan hund och med kamera för att se och lära på terrierklubbens utställning. Jag fick träffa Toras lillebror Ulrik, en riktig liten charmknutte ❤ Och så duktig i ringen!

Hann även se Toras bror i ringen!

I skrivande stund är Tora anmäld till Värmlandsbordern i slutet av Augusti. Så nu ska vi träna på lite vänstervarv! Å att stå still! Annars är vi anmälda till lite freestyle och htm tävlingar, men planerna för nästa år börjar redan ta form!

Jag köpte med en leksak från ransäter, de hade ett piggsvin! Min son Marco tyckte att otrimmade borderterriers såg ut som piggsvin när vi skulle skaffa en. Tora blev överlycklig över pigge! Nu ska vi se hur länge den är hel, kanske överlever den helgen.

Pigge piggsvin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s