Publicerad i Okategoriserade

Helg!

Igår inledde jag helgen i skogen med fröken Terrier, nu ska vi ta tag i viltspårandet! Jag hade varit iväg innan och lagt spåren, så det blev en liggtid på 1-1,5 timme. Tillbaka med Tora och på med selen, som är för liten.. Den gick nätt å jämt på, så nu åste jag köpa en likadan fast storleken större.
Jag lade först ett kort spår med snabb belöning för att se om hon kom ihåg. Det gjorde hon verkligen!
Så vi tog en snabb vattenpaus vid bilen och promenerade till nästa spår. Nu märktes det att jag varit tidsoptiist.. Skymningen nalkades..
Längden på detta spår har jag ingen aning om, men det var iaf två vinklar och korsade en stig. Hon var lite rörig och ringade en del i början, men det tror jag beror på den korta liggtiden. Iaf så hittade hon sitt rådjursben och vi kampade om det och lekte hela vägen tillbaka. Väl vid bilen byter jag det mot smarrigt godis!

En annan sak jag funderat över i sommar är hur mina fina smultronplantor med så mycket blommor kan ge så dåligt med bär.. Jag hittade orsaken idag:

Ha en underbar helg alla! Och en extra tanke till er som liksom jag jobbar i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s