Publicerad i Okategoriserade

Paus i vardagen

Idag tog jag en timmes paus från allt, med vänner som förstår och accepterar. Jag, Johanna och Anita samlades med våra fyrbenta på dog-o-rama för en timmes träning. Johanna tog initiativet till detta och jag är så tacksam! Tora behöver träna på andra platser med nya spännande dofter och i nya miljöer, något det varit dåligt med under pandemin. Men alltså vilken hund jag har! Inga som helst svårigheter och all grundträning på kontakt och att ha henne lös har gett så otroliga resultat!

Tack Busy, Vera och Nancy för utmärkta störningar!

Lilla Luna var med och var söt, den är onödigt gullig enligt publiken. Och ja, hon är världens gulligaste! Hon fick göra lite partytrick och jag fick göra gymnastiska övningar vid ingång till positioner.

Tora och jag gjorde läxor i både Rallylydnad och HtM. Jag samkör kurserna lite, HtM kursen drar jag ut på under en längre tid och fokuserar mest på rallylydnad.

Var inne på Hundshoppen i Forshaga och storhandlade karameller och vill tipsa om:

Carnilove har både mjuka godisar och torkade köttstänger i massor av goda smaker! Dessa provade vi nu och hundarna älskade dem! Lika mycket som de från BRIT.

De har också gottis från Profine, dessa är i mindre storlek, men lätta att dela och de är ljusa! Det gör dem lätta att se när man kastar iväg och tex tränar friord!

Jag köpte dessa för de vet jag att Lunas mage tål. Hon är känslig för kyckling. HURRA för så bra sortiment nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s