Publicerad i Okategoriserade

Agria Hundpromenad!

Varje år anordnar Agria en hundpromenad. I år är den digital vilket gör att man går på hemmaplan och delar sin promenad på sociala medier. För varje promenad skänker Agria 10kr till Hundstallet och deras viktiga arbete för hemlösa hundar!

Vi har gått i år med såklart, och vi införskaffade även en fin skarf så hundarna hade var sin!

Det är inte för sent, man kan gå även i morgon, så in och anmäl dig på:

https://www.agria.se/hund/hundpromenaden/

#agriahundpromenad

I morse var jag ute och fotade ett av mina favvomotiv! En stilig herre vid Namn Nivo. Jag kommer dela med mig av bilder senare. Så kul att fota och utomhus! Vi hade väldigt skoj i skogen och jag försökte fånga den 10 månader gamla Dvärgschnauzerns personliget ❤

Jag tycker det är viktigt att hunden har kul! Det ska vara en skoj grej och inte något tråkigt eller stressande. Därför ber jag alltid ägaren att ta det lugnt, inte stressa. Alla hundar är olika, och en ledsen hund är inte kul på bild. En del hundar kan uppleva mig och kameran som obehagliga eftersom jag oftast befinner mig på marknivå, idag liggandes i skogen.
Då måste hunden få möjlighet att bekanta sig med mig, gå fram till mig och kolla kameran, kanske få en godbit eller leka en stund.

Nu ser jag fram emot redigering av bilder. Nivo och jag lekte och han fick karameller så för honom var detta inte konstigt alls, det var skitskoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s