Publicerad i Okategoriserade

1 år!!

Idag har det gått galna 1 år sedan Tora klev in i vårt hus! Minns fortfarande pirret när vi var på väg till uppfödaren, glädjen när jag mötte Tora igen och lyckan när hon var med oss i bilen hem!

Året blev ju inte riktigt som andra år, aktiviteter obefintliga och alla palner skjöts på framtiden. Även av personliga skäl blev allt högst ovanligt, men när man blickar tillbaka och ser vad det gett oss har det givit oss en kontakt som är otrolig!

Denna lilla ursöta Terrier är fortfarande min dulliga dåre som skänker glada skratt med sin finurlighet! Vi har också passat på att gå kurser! Allt från valpkurs och ”gå lös” kurs till grundkurs online. Vi har tränat både htm, freestyle, rallylydnad och testat viltspår!

I höst kommer vi återuppta spårandet, vi planerar att starta i Rallylydnad och lite utställning samt HtM och freestyle förståss! Vi har växt ihop som ekipage, jag har lärt mig att lita på min hund. Vi känner varandra och har byggt upp ett samspel. Dessutom har pandemin bromsat mig och passivitetsträningen har kommit gratis. Även om hon sover med ögonen öppna och är redo på en millisekund för att hitta på nått så är hon duktig på att göra ingenting!

Min älskade ädelsten! Jag ger allt, du ger mig mer ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s