Publicerad i Okategoriserade

Konstutställning

Denna helg förvandlades träningslokalen till galleri! Sandra Hultsved, Johanna Lehman och jag ställde ut konstverk i olika tekniker. Johanna målar superfina tavlor, Sandra målar vackra tavlor och hade dessutom med sig sina vackra smycken! Själv målar jag i akryl och hade dessutom med mig 6 bilder jag tagit på skallar i skogen!

Det blev ett lyckat event! Så kul att använda lokalen till något helt annat än hundträning!

Nu är jag inspirerad till fler konstverk! Och jag köpte ett vackert halsband med bilden jag varit kär i länge:

Nu är det dax för lite uppdatering i lokalen, nya speglar ska monteras inför vinterns alla träningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s