Publicerad i Okategoriserade

Ledig helg…

Lediga helger har en tendens att bli ganska välfyllda med saker. Brukar vara en del att hinna med när man ”ändå är ledig”, men den här helgen gjorde jag precis tvärt om. Jag jobbar i äldrevården och det senaste året har varit mer krävande än det brukar. Kroppen är trött och hjärnan går på reserven. Man behöver återhämta sig mer än någonsin.
Igår tog jag hundarna på promenad i skogen och sedan tränade vi lite rallylydnadsmoment i skogen. Svalt och skönt och bara för att vi ville!

Idag var det dax för Toras båtpremiär! Lite spännande att se hur hon reagerar tycte jag det var. Men hon tog det hela med ro, iaf en 5 minuter.. Sedan blev det rätt trist att sitta still.. Att vi var mitt ute på sjön och att det gungade brydde hon sig inte om ett dugg! Men kopplet kom till användning när hon blev lite sugen på ett dopp. Är ju en del regler när man åker båt som en liten hund måste lära sig, som att inte kasta sig i tex.

Luna tycker det är mysigt på sjön, så länge det inte blåser.. Hon gillar inte vind i håret! Det blåste lite idag så hon satt å njöt i något knä där det var vindstilla..

Tora har inte tid å vara still, allt ska undersökas!

Efter båtturen gick vi en promenad för att sedan åka hem.

Så skönt med två hundar som är med på det mesta, nu hoppas vi att vädret och omvärlden är med oss så vi kan campa i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s