Publicerad i Okategoriserade

Miljöträning!

En hund blir aldrig helt miljötränad färdigt tycker jag. Det uppkommer alltid nya saker som utgör störningar. Eftersom Tora ska börja tävla lägger vi nu tid på att behålla fokus och kontakt i olika miljöer. I går var vi dels på grönområdet vid järnvägen. Där passerar både hundar och människor och man kan hålla det avstånd som gör att hunden lyckas!

Efter ett kort pass här åkte vi vidare till torget här i deje där flera äldre herrar med historier om jakthundar kom nära inpå för ett litet samtal samt berättelser om deras jakthundar och trogna kamrater som nu är i Nangijala.

Tora verkar just nu glömt allt vad positionsarbete heter. Förmodligen hormoner som spökar, hon är ju faktiskt väldigt ung. Hundträning är inte bara en dans på rosor spikrakt mot stjärnorna. Det är ibland ett steg fram och två tillbaka. Men vi kämpar på med korta pass i värmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s