Publicerad i Okategoriserade

Min hund är fantastisk, jag ska bara fatta det..

När solen stod som högst samlades vi på en av de vackraste platserna jag sett, en gård i Värmskog. Det var dax för kursen Lös Hund att gå till ytterligheter, sätta våra kunskaper på prov och våga!

Vi gjorde flera övningar med lösa hundar! Både inkallningar, gå fint och stanna kvar. Lilla Tora är fantastisk och knallar inte iväg eller kutar efter saker, jag måste bara förstå det! Enda problemet var att hon inte gärna sitter kvar om jag går iväg för långt, hon går efter matte! Ett problem som jag ser som ett lyxproblem, eller helt ärligt inte ett problem över huvud taget..

Tips från fröken var solklart, du kan sluta vara orolig å hålla koll, hon går ingenstans. Å så sant det är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s