Publicerad i Okategoriserade

Stjärnterrierinlägg!

Igår var lilla Tora hos klipptanten Johanna, fast inte blev hon klippt heller, hon blev trimmad såklart! Jag ville ha en finputsning mellan mina egna trevande försök till terrierstyling. Är en sådan wow upplevelse att lämna in en hund till Johanna och få ut en i armani kostym!
För mig är det viktigt att hundfrisören är duktig, inte bara rent allmänt utan med utbildning och gärna ett par hundra ärs erfarenhet av just min ras och hundar över lag.

Jag vill känna mig trygg när jag går därifrån, vill att min hund får den behandling den behöver för att tycka att trimmet är helt okej. Tora tycker det mesta är okej, hon tar lätt på saker, men hon kan behöva någon som sätter stopp när myrorna i benen kliar.

Vansinnigt snygg blev hon i alla fall!

Äntligen börjar tävlingsverksamheten dra igång!! Tora är anmäld till rallylydnad i juni!! Så nu ska det miljötränas i andra miljöer!! Ska också kika efter debuttävlingar i Freestyle och HtM när hon fyllt 1 år.. Min lilla stjärna är en fantastisk kompanjon att jobba med, lättlärd, följsam och påhittig!
Men under en hunds uppväxt kommer den in i olika åldrar, och de medför nya utmaningar. Tora är ju tonåring och hos henne innebär det att omgivningen är väldigt spännande, så jag måste vara superattraktiv! Och det innebär gott godis när omgivningen är svår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s