Publicerad i Okategoriserade

Tips i coronatider!

När vardagen inte erbjuder kurser, träningspass med kamraterna och tävlingar får man hitta på andra saker. Jag har lite tips att komma med som jag hittat:

För det första så har vi börjat med ”stolpjakten”. Det heter Hitta ut och vi är än så länge på hemmaplan, men när de stolparna tar slut finns den i grannkommuner och hela sverige! Man laddar ner en app eller använder den karta man fått på posten. Sen plockar man fram sina orienteringskunskaper sedan grundskolan och letar upp stolpar. På varje stolpe sitter en kod man skriver in i appen. Ett kul sätt att hitta nya promenadvägar! Se mer på: https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/

Sen kan man delta i hundmarchen som arrangeras av SBK. Där ska man gå en mil och sedan kan man beställa en pin och ett diplom. Denna arrangeras vår och höst och nu kan du gå fram till 9:e maj! https://www.brukshundklubben.se/tjanstehund/hundmarschen-2021/

Just nu spanar jag in SBKs Sund med hund. Jag behöver verkligen komma i form och detta verkar vara ett kul sätt!

https://www.brukshundklubben.se/kurser/sund-med-hund/

Sen ett inköpstips från Dollarstore: För 10kr får man en silikontub som är lätt att fylla med valfritt, den är lätt att diska och får plats i fickan på promenad! Att bara använda partygodis på träning men inte i vardagen i skarpt läge är en dålig idé. Så nu kan jag ta med mig mjukosten på promenad utan att en hel ficka blir full!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s