Publicerad i Okategoriserade

Veckan som gått

Veckan började med avslutningen på en redig förkylning. Jag testade mig och var negativ för Covid 19 vilket var en lättnad! Kurs har jag och Tora hunnit med. Lös hund kursen lektion 2 innebar ping-pong övningen, vilket är en suverän övning jag kör hela hundens liv för att förstärka inkallning. Sedan körde vi inkallning med störning av Fröken med karameller och Fröken med karameller och en Vera.
Tora var riktigt duktig och bara jag tränat bort min väna cavalutt röst och ropar normalt så synkar vi fint!

Sedan körde vi varva ner och stanna på filten, i mitt fall badrumsmatta. En svår supertråkig övning som Tora inte förstår vitsen med.
Vi körde även stanna kvar i sittande och man kastar godis bakom hunden så den inte har förväntning frm till mig. Denna övning var mycket roligare tyckte terriern, man gör nått!

Över lag är jag imponerad över terriern som är superduktig!

Så nu ska vi träna! Och införskaffa mjukost till nästa gång! Helgen innebär jobb, men ska också försöka hina med både promenad i skogen och pyssel i trädgården. Tora är med mig som en skugga överallt och hjälper till, Luna njuter av solen någonstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s