Publicerad i Okategoriserade

Mot ljusare tider!

Nu börjar man skönja mildare väder och ljusare kvällar! Med det kommer också lera och väta och man får torka av tassar när man går in, har man en liten hund blir det halva hunden.

Igår var det klor och pälsvårdsdagen och Tora och jag sammarbetade fint så hela hunden blev trimmad! Mina fingrar börjar få teknik och uthållighet!

Både matte och hund var nöjda, matte över att hon kan själv och hund över att få egentid med matten! Tora tycker det är myyyysigt att bli pysslad med. Sparade på tassar och en bit upp på menen med vilje för att om det blir skare igen så finns det lite som skyddar.

I dag var vi i lokalen och Tora fick se nått nytt, en gigantisk hund!! Och vi fick till en ny störning som hon fixade galant trots att hon var skeptisk. Den är stor och obekant!

Vi testade även att påbörja backaträning. Nu finns det 6 lådor i lokalen som man kan använda till backa mellan, eller att använda som hinderbana och kliva på, eller till vad som helst!

Under helgen har jag varit dålig efter vaccinationsspruta 2 mot Covid-19. Immunförsvaret reagerade och det blev en rejäl pers, men nu är det gjort! Jag passade på att pyssla ihop två täcken av en filt jag hittade. Så nu är flickorna även värmande orange! Bara lite reflexer som ska på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s