Publicerad i Okategoriserade

Dagen för bästaste!

Idag var jag och världens bästaste Cavalutt till världens bästaste veterinär för vaccination och några röntgenbilder på hennes rygg. Hon har inte haft mycket besvär av den och hade det inte ny trots lek med terriern där de tillsammans skapar rena naturkatastroferna.

Lillhusse Marco uppmärksammade att hennes rygg kändes annorlunda före jul, och han hade så rätt.. Gropen kändes inte lika tydligt. Så när vi ändå skulle dit frågade jag Hanna (Veterinären) om jag kunde få några nya plåtar. Hanna känner mig väl och vet vad viktig mina hundars hälsa är för mig så det gick såklart bra.

Efter att ha överlevt det värsta tänkbara, att inte få frukost, så styrde vi mot Forshaga och Forshaga Deje veterinärpraktik väl inpackade i fleecetäcken. Tora var med och fick snällt sitta kvar ensam i bilen, nått som inte var okej, men så bra att träna på!

Luna blev mutad med pyttefrollic och eftersom hon var sååå hungrig märkte hon inte vaccinationssprutan som annars genererar i skrik och panik. De ville prova att röntga henne utan lugnande. Jag fattade inte riktigt hur de skulle lösa det men de lyckades! Stor eloge till den fina personalen! Och såklart till bästaste Tofflan som jag misstänker rapade gott efter alla karameller..

Resultatet av röntgen visade moder naturs fantastiska sätt att lösa saker. Ryggen är fortfarande missbildad men kroppen har själv växt ihop så den är stabil vid det område där den är krökt. Jag kommer få bilderna mailade till mig. För övrigt är hon i fin form min lilla bästaste Toffla ❤

I morgon ska vi träna i lokalen med lite nyinköpta prylar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s