Publicerad i Okategoriserade

HUNDerbar vecka!

Halloj vänner! Tora här! Denna vecka har jag redan gjort två samträningar med vänner. Ena gången umgicks vi med en ljuvlig cavalier vid namn Lexie och hennes matte, vi hoppas planerade äventyr blir av! Lexie gillar jag skitmycket så det var svårt att välja matten framför henne. Matte hade dock laddat med eget gotte som var så smaskigt att jag glömde den röda kompisen.

Andra träningen blev med Whippetligan och Öset och deras klipptant. Jag gillar att träna med dem, jag är van att de är här å var så jag bryr mig inte längre.
Tråkigaste är när matten säger att vi ska träna att sitta i buren, det är inte träning. Det är skittråkigt!

I kväll sitter matte klistrad framför sin dator på någon föreläsning om Fysträning, hoppas det är skojträning hon lär sig! Jag snor hennes blogg så länge, så det blir lite ordning på torpet!

Matten har massa kul idéer vad jag ska göra när hon säger det och jag är skitduktig tycker hon! Nu tränar vi en del på att gå vid sidan om henne men också på saker som hon kallar partytrix. Såg att den som pratar med matten nu visade bild på bollar, stooora bollar!! Känns som bra träning! Man ska tydligen stå på dem, jag anser att man ska bära runt på dem.

Ett tips på något ni ska lära er: plocka upp små stenar ute! Min matte blir helt till sig och är skitsnabb med att byta stenen mot godis, hon älskar stenar. Nu har hon en hel samling på hallbyrån 🙂 Så langa in första bästa sten i munnen, spring retsamt framför er människa så kommer de langa fram karameller å bli asglada för att du ger dem stenar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s