Publicerad i Okategoriserade

Skogen!

För mig är skogen en plats för att hämta andan, bara vara och umgås med mina hundar. Igår tog jag med mig långlinan för att passa på att göra lite läxa med Tora. Luna var med men det visade sig vara det största problemet. Hon lyckades på ett otroligt sätt trassla in sig i Toras lina! Jag har ingen bild på spektaklet då det var risk för skador.

Tora skötte sig strålande, men det är svårt att träna uppmärksamhet när hunden inte går mer än 2 meter bort och tack vare att hon är en alert tokfia hann jag inte gömma mig heller. Vi mötte en del människor och jag kortade då linan och klev av stigen så de kunde passera. När vi var tillbaka vid bilen och luna fått krypa in under filten så tränade jag och tora lite till. Å då dök det upp en äldre herre som tydligen var lockande till tusen. Tora tänkte hänga med honom hem. Det var enda gången jag behövde ta tag i linan.

Kvällen tillbringades med att softa i soffan.. Ha en trevlig helg och njut av naturen när ni kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s