Publicerad i Valpkalender 2020

Valpkalender lucka 10: Ping Pong övning!

Ping Pong

Detta är en inkallningsövning som jag använder mycket, den är skojjig och hunden lär sig att även om du kallar in så är inte det roliga slut, det blir roligare!
Jag sätter mig i mitten av ett rum, gärna en korridor och kastar en godis (väl synlig) åt höger, när hunden svalt godisen kallar jag in med hundens namn samt hit och när hunden tittar på mig kastar jag en godis åt vänster, när hunden svalt den kastar jag åt höger osv. Du avancerar genom att kasta längre och längre. Här kan man också utnyttja hundens matsituation och ha skoj med maten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s