Publicerad i Valpkalender 2020

Adventskalendern 2020!

I år kommer vi presentera 24 saker som har anknytning till valp! Tora kommer visa olika moment som det är bra att lära sig och hur vi lär in dem. Luna kommer visa mer avancerade varianter som Tora ännu inte kommit till. Jag har valt att dela upp i 7 olika kategorier, en för varje dag i veckan!

Måndagar: På promenaden
Tisdagar: Behärskning och koncentration
Onsdagar: Passivitet
Torsdagar: Inkallning
Fredagar: Hundsporter
Lördagar: Hundvård
Söndagar: Trix!

Alla övningar bygger på belöningsbaserad träning där rätt utförande belönar sig och fel innebär att jag säger hoppsan, belöning uteblir och vi gör om. Jag tycker också att det är viktigt att jag är rättvis och visar vad jag vill så hunden lyckas! Så på Tisdag kör vi igång!

Annars finns det en vardag, vardagar innehåller allt det där som jobb, matlagning, familjeaktiviteter osv. Vi njuter av fina dagar utomhus, idag var det krispigt vitt av frost och vi var ute och njöt av de få solstrålarna vi kunde! Kvällarna gillar Luna att tillbringa i soffan med sällskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s