Publicerad i Okategoriserade

Kursdax!

Så var det dax för ännu ett kurstillfälle och vi styrde bilen mot Färjestad. Eftersom det regnade var vi inne med avstånd placerade i varsin dagisbox. Nu skulle vi avancera våra kunskaper och först köra sitt med störning. En leksak användes som störnng och sedan avancerade vi med godis. Tora som är en hungrig individ tyckte godisbiten var svår att motstå! Vi tastade även ligg med störning vilket är lättare enligt Tora. Vi körde olika varianter av störning. Delsa att jag som ägare snurrade runt och hunden skulle sitta kvar men också att vi gick och satte oss med hunden kvar där vi sagt. Hon klarade detta briljant! Vi har tränat mycket på just de bitarna!

Sedan körde vi inkallning med störning. Johanna agerade störning med en stor skål karameller! Men efter att ha blivit lurad en gång kom Tora fint till mig och ignorerade godiset Johanna hade! Duktiga lilla stjärnan!

Som avslutning testade vi hantering på bord. Något som är viktigt att kunna. Tänder, öron, ögon och päls samt fötter kollades och Tora har inget emot det. Speciellt öronen är mysigt när man grejar med, gärna pillar i. Tora hade med andra ord mysstund med Johanna!

Vi förbereder för full inför årets Julkalender samt en kommande 2 årsdag! Såhär såg Lunas
1 årsfotografering ut:

Hoppas ni alla har ordentligt med reflexer och lampor i höstmörkret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s