Publicerad i Okategoriserade

Pawsome Halloween!

Efter en intensiv vecka på jobbet och efter är man tacksam att man har hundarna. Att komma hem sliten, trött och inte direkt trevlig och möta två glada pälsbarn som är överlyckliga över att just jag kommer hem hjälper massor!

Halloween kom och gick på jobbet, alla helgons dag likaså. Men under veckan fick jag möjlighet att ta de årliga bilderna!

Lilla Tora börjar bli en riktig modell! Luna älskar när jag tar fram kameran och tjuter i köket när jag packar upp bakgrunder och rekvisita i vardagsrummet, denna entusiasm smittar av sig på Tora som insett fördelarna med denna aktivitet. Innan man får en hund som glatt är still och accepterar alla galna idéer krävs det massor av träning! Dels på att vara still men också på att acceptera rekvisita, att man använder rekvisita osv. Jag jobbar med kameran på stativ och fjärrkontroll när jag fotar unga eller ovana hundar, för att kunna vara nära. Jag använder också att ord som betyder att de kan släppa position och äta godis, jag använder ett OKEJ. Då vet hunden att nu får de lämna aktuell position.

Minneslunden fick ljusen tända först igår, men mina älsklingar i nangijala finns i mitt hjärta och mina tankar alla dagar. Jag saknar dem, minns dem och gläds åt att just jag fick dela mina timmar med dem..

Nu är det en ny vecka med mindre jobb, tid för återhämtning och hunderier. På onsdag är det kurs igen och Tora ska putsas på, jag hanteringstränar ofta och lägger mycket tid på hantering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s