Publicerad i Okategoriserade

Läxa!

Igår tog vi oss en tur till Ica, det är 300m bort men vi tog först en tur med bilen. Tora tränade mest på att vara där och äta godis, men hon släppte snabbt omgivningen så det fick bli lite gå fint i koppel också. Att leka var inte intressant.

Jag vågade stå på den fula gula björnen!

Luna fick träna freestyle bland höstlöven (jag älskar det!!) och sedan att balansera bakdelen på ett trappsteg. Denna träning gör jag ofta då jag märkt att hon mår bättre när hon dels är medveten om sin bakre del men också att hon behåller musklerna där. Det är väldigt korta pass men hon är duktig!!

För att stärka Toras självförtroende hittade jag en sak hon tycker är läskig, nedför en trappa. Vi hittade en liten stentrappa med väldigt låga steg och väl tilltagna trappsteg. Jag lockade ner henne en gång, sedan blev hon så stolt att hon gick upp och ner själv bara för att hon vågar! Är en trappa med 4 steg men det räckte för att få henne att bli lite mer självsäker!

Idag regnar det och jag klurar fortfarande på vad vi ska hitta på idag. Förmodligen kommer vi städa vilket Tora tycker är jättekul! Ha en underbar Lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s