Publicerad i Okategoriserade

Dagar som går

Dagarna går och det är nu 3 veckor sedan Mini hastigt rycktes ifrån oss. För mig har det varit en tuff period och jag är så tacksam att jag har Luna och Tora som skingrar mina tankar. Men sorgen måste få ta plats och tid. Hjärtat är som ett blödande sår och jag bearbetar det hela sakta. Jag har aktiverat mig med att höstfixa minneslunden (och övriga trädgården).

Sedan bilden togs har jag fyndat vackra blommor på loppis och satt i vasen.

Minis urna har ju kommit hem och den är nu färdigdekorerad och har en egen plats precis som Nova och Foxy.

Hur man vill gåra är högst personligt, men för mig är detta en viktig del i sorgen, att få göra urnan fin, dekorera platsen och ha kvar askan efter mina älskade… Även de där personliga speciella sakerna läggs på hyllan. Runt om denna bokhylla finns rosetter och en bild på hunden och dess människa. Mini var husses ögonsten…

Mitt i all bedrövelse finns ett nytt litet liv, en ny stjärna i huset som lyser starkare än den djupaste sorg. Hon heter Tora och har nu sin bild i min Hall of Fame..

Promenader är helande, och nu när det börjar skymma trivs jag som bäst! Men då måste ju reflexerna på, så de där selarna jag sytt åkte på i går kväll

Har man valp är valplåda en bra idé. Jag har tillverkat en för att skapa någon form av ordning och att man slipper springa runt och leta efter sakerna vid olyckor inne, för nej hon är inte helt rumsren än. Det händer olyckor och det är så det är med en valp. Inget att stressa upp sig för!

Valplådan

Hoppas ni får en trevlig helg! Själv ska jag fortsätta röja i trädgården och jobba. Jag jobbar helger eftersom jag vill vara hemma under vardagarna med Tora, Luna uppskattar att mammi är hemma och avlastar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s