Publicerad i Okategoriserade

En märklig dag!

I morse klockan 8.00 hade vi tid för 12 veckors vaccination på Forshaga Deje Veterinärpraktik. Lillan växer fint och väger nu stadiga 3,1kg! Ho var lite skeptisk inför Hanna (Veterinären) i ungefär 20 sekunder, sedan kom karamellerna fram och hon skötte sig fint på bordet. Eftersom hon hade mat i sikte märkte hon inte ens sprutan!


Så med magen full av karameller gick vi ut igen. Hon fick sätta sig med Luna i bilen för jag hade ett annat ärende inne hos veterinären. De ringde igår och sa att Minis urna nu stod hos dem. Det kändes absurt att vaccinera en valp och hämta en urna på samma dag. Men nu är hon hemma vår piratprinsessa karamell, urnan skall nu personifieras och sedan ta plats vid Nova och Foxy.

Jag kände mig inte redo att åka hem, och Luna som suttit i bilen behövde få lite ny luft så vi åkte hem till deras morfar. Min mamma och pappa har också hund, en liten pojke vid namn Svinto på 7 år. Han är en utmärkt hund för Tora att träffa, han gör varken det ena eller andra, det händer ingenting! Min pappa däremot är mina hundars favvo, han är frikostig med karameller och bus och klappar. Så efter att ha först varit lite osäker på den svarta fluffbollen, försökt flirta med honom till att leka och sedan röjt gärnet medan vi fikade så flyttade morfar ner på golvet och lekte med Tora och Luna. Luna tycker om att vara hos morfar, han skämmer bort henne som den prinsessa hon är!

Lunas lugn smittar av sig på Tora i det avseende att hon känner sig trygg i nya miljöer väldigt fort.

Resten av dagen har vi tagit det lugnt, i morgon är en ny dag med nya äventyr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s