Publicerad i Okategoriserade

När foten blir mos..

I lördags drog Linda med mig till stallet, 7 år sedan jag red sist och alla mina gamla ridgrejer är borta. Men vi skulle ta en lugn tur så jag rustade mig med mina vandringskängor!
Allt vara bara njutbart och härligt, lugn skrittur i skogen och min hjärna fick lite avlastning, väl tillbaka till stallet kom jag av hästen och skulle gå in i stallet. Vi var rörande överrens om att just de där cm2 var den bästa platsen att stå på jag och mr häst, jag hamnade dock under hans hov. Han är av nordsvensk ras med skor så det är ingen fjäder att få på foten.

Alla år i stallet har gett mig rutin, hade det inte varit för stålhättor hade jag haft Kalle Anka fötter, tår svullnade upp och nånting under foten var galet. På söndagen ringde jag 1177 och de bad mig avvakta till måndagen då det inte verkade akut och jag fick en tid kl 10. Igår tillbringade jag dagen först på Vårdcentralen sedan på röntgen. Och mina fötter är hrdade så det var ingen fraktur!

Men en haltande matte gör inte några större utflykter utanför dörren, så vi har roat oss i trädgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s