Publicerad i Okategoriserade

Roadie till Åmål!

När allt är som det är finns det vänner som drar ut mig på saker jag egentligen mår bra av men som jag inte vare sig kan eller orkar ta initiativ till. Igår eftermiddag bjöds jag med till Åmåls hundhall för en stunds social samvaro och hundträning.

Eftersom Tora visat tendenser till åksjuka åkte jag i god tid för pauser, men det hela gick väldigt bra! Hon visade inga tecken på att må dåligt förrän när vi nästan var framme. Att åka bil tillhör vardagen och det är viktigt att hon vänjer sig. Att åka bil ska innebära party när man är framme! Så jag har åkt till lokalen några gånger.

PARTY på Dejliga Tassar!

Men igår var vi i Åmål och bara att komma till en ny plats, sitta i bur, se nya saker räcker fint för en valp. Men vi åt lite karameller och tränade lite grunder som sitt, plats och filten. Luna tränade på ingångar och förståelse för positioner och jag hittade äntligen ett sätt där jag står normalt. Jag använde ett hinderstöd så jag inte står dubbelvikt för att hon är så liten! Fungerade toppen!

Sen fick Tora träffa tant Ösa, en Aussie som är trygg och snäll.

Sedan åkte vi hem, två trötta hundar i bilen som sov hela vägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s