Publicerad i Okategoriserade

Livet fortsätter

Livet fortsätter även om man är som bedövad av sorg. Tora och Luna förgyller tillvaron och gör att vardagen rullar på. I tisdags var jag och Tora på en mini tripp till Forshaga där vi kollade in nya platser medan Marco tränade innebandy. Det finns mycket att se vid Lärcenter. Tora följer fint i koppel och är väldigt uppmärksam på mig, och hon älskar karameller! Hon blir dock lite åksjuk och dregglar, så det får vi träna bort. Det brukar växa bort bara hjärnan utvecklas.

Igår klippte vi klor, det gick fin fint men det är svårt (tråkigt) att vara still. Vi tog en liten promenad med syster yster Luna och det var skoj! Och framför allt monterade Robban och Hampus upp lampor så Tora kan kissa ute när det är mörkt, hon är lite mörkrädd och vill ogärna göra ifrån sig ute i mörkret.

Luna och Tora blir bara mer och mer tighta. Ofta sover de tillsammans efter att de röjt gärnet!! För det är Tora bra på!

Mina hjärtan

Idag skall minneslunden bli höstfin! Passade på att inhandla lite blommor när jag ändå besökte Karlstad. Försöker aktivera mig för att inte fastna i sorgen..

Ta hand om er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s