Publicerad i Okategoriserade

När hjärtat går i tusen bitar

Torsdags morgon började som vanligt men ganska snart utvecklades ett toalt mörker. Mini sjönk ihop på hallgolvet. Först såg det ut som ett Grand Mal EP anfall och medans jag talade med veterinären på Mjönäs piggade hon på sig och kunde stå med stöd. Hon visade tydligt att hon ville ut och hon gick vingligt ut och kissade. Sedan ville hon in och lade sig på hallgolvet. Veterinären sa att vi skulle åka om en liten stund så skulle de vara på mottagningen. Jag fixade med papper och höll noga koll på Mini. När jag hörde henne flämta till, som att hon drar efter andan sjönk jag ner bredvid henne, försökte få henne vid medvetande, men insåg att förloppet var allt för bekant. Jag lade mig nära henne, klappade hennes vackra päls, grät och pussade om vart annat och sade allt jag kunde komma på medans jag kände hennes lilla hjärta sluta slå.

Vår piratprinsessa karamell somnade in lugnt och stilla tätt intill mitt bröst..

Allt har sedan den torsdagen varit upp och ner. jag är mer trasig än någonsin.. Jag har inte orkat göra det offentligt att drottningen, livsnjutaren och 200% kärlek nu är hos Nova i Nangijala. Kanske mest för att man då måste acceptera att det är som det är.

Och jag är lyckligt lottad som har Sveriges bästa veterinär runt knuten. Allt praktiskt efteråt fick jag hjälp och stöttning med av Hanna Klinkenberg och hennes fina kollegor på Forshaga Deje veterinärpraktik.

Det blev inte som tänkt ett dugg, vi har gått runt förvirrade, men mitt i allt finns mina små hjärtan Luna och Tora. Utan dem hade jag gått under. De visar mig glädje i sorgen.

Tack också till mina närmaste som finns och förstår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s