Publicerad i Okategoriserade

Miniroadie

Idag drog jag, Luna och Tora på första roadien. Målet var Karlstad Hundcenter och att träffa vännen Johanna Lehman och hennes kollegor samt Lunas favvoperson Casper som var hjälpreda när vi gick valpkurs samt freestylekurs där.

Efter en hel del nya bekantskaper för Tora, ingen kan motstå en valp! Men här är det bara hundmänniskor som förstår att göra situationen så bra som möjligt för valpen.

Vi gick sedan en shoppingrunda i butiken och diskuterade pälsvården på Tora.

Det luktar gott!

Luna som också kallas Tofflan fick fötterna putsade av Johanna, min hemmaklippning duger inte för någon som är arbetsskadad som Johanna. 😉

Tora är en tänkare, hon funderar och studerar en stund istället för att kasta sig rakt ut i det okända. Hon är också en riktig cooling som tar det mesta lugnt. Efter att ha spanat in stället, pussats osv så hittade hon en egen liten säng där hon gick och lade sig, perfekt placerad för att ha koll!

Hur söt???

Tora är en väldigt behaglig valp, lättsam och lyhörd och kan redan nu chilla. Men ängeln har dolda horn, både tår och hälsenor är svullna och allt är en leksak så man får passa sig så inget av värde kommer på golvet.

Äntligen kom dekalerna från Bamses Bollar! Så nu syns det vilka som reser i min bil!

Ha en fin helg allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s