Publicerad i Okategoriserade

Mönstervalpen huligan

God morgon! Man ska glädjas åt nuet och Tora har sovit hela natten igen! Skönt för alla parter även om det blir sena kvällar.
Medans familjen var hemma fick jag ta mig en tur till Karlstad, för även om jag har mer kompostgaller än Biltemas centrallager var det för få. Hade glömt att minska ner ytan utomhus. När Tora kom ut blev det för stort och hon blev förvirrad. Men efter en tur till Karlstad ordnade vi det!

Tora har för det mesta kissat ute, är lättare när man ser tecknen och lär känna valpen. Annars så har vi lekt, lekt, lekt och pussats!

Tofflan har inte tinat än. Men det kommer. Hon är fortfarande misstänksam mot lilla yrvädret som drar fram och flyttar sängarna med Luna i. Inte lätt att vara storasyster..

När Tora blir trött går hon gärna in i buren och lägger sig. Där kan hon koppla av och sova, skönt att den saken är avklarad. I mitt aktiva liv är hundarnas bur som ett andra hem där man kopplar av mellan varven. Att hon redan nu ser den som en trygghet är ett stort plus!

Nu är allt praktiskt ordnat med försäkring och registrering i jordbruksverkets register. Bara beställa tid för vaccinationen vid 12 veckor som är kvar.

Tora har tagit hela familjens hjärtan med storm! Hon är en jättecool valp med amssor av energi och vilja. Men nu ska jag fortsätta dagen i valpdimman. För hur det än är så sover man inte så djupt såhär i början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s