Publicerad i Okategoriserade

Välkommen Tora!

Igår kväll klockan 18 stod vi äntligen i Rörbraket för att hämta hem bebis! Efter en timmes röj med mamma och brorsan medans alla papper fylldes i åkte vi hem.

Hos uppfödaren
Jag ligger på laddning!

Tack Marie, Anna Karin och David på Kennel Hux Flux!!

Färden gick bra och klockan 21 stod vi hemma i hallen alla tre.

Efter att ha kollat in köket och de andra två fyrbenta gick resten och lade sig. Jag och Tora stannade uppe en stund till. Vi satt i Vvardagsrummet och bekantade oss. Sent om sider gick vi och lade oss och hon sov fram till 05. Vi kissade, åt mat och sen var det full rulle!

Så vad tyckte då Mini och Luna om detta?
Mini tar det hela med ro. Man ska inte stressa upp sig i onödan är hennes devis. Luna däremot tycker att Tora är läskig! Hon håller avstånd, tycker att valpen får på tok för mycket uppmärksamhet och hon tänker inte umgås. Hon kommer tina tids nog och de kommer få väldigt roligt ihop!

Tora är nyfiken och observerande. Märks att hon tyr sig till Minis lugna och stabila energi. Än så länge är de inte riktiga vänner, men Mini låter Tora få den tid hon behöver och samtidigt behålla lugnet här hemma.

Själv är jag överlycklig! Och kan inte nog tacka min man som låter mig göra den här resan med en ny liten individ! Han körde även igår, hur skulle jag annars ta mig hem? Kan ju inte gosa valp och köra samtidigt??

Hörs snart, då med vidare rapporter och bilder. Idag ska vi lära känna varandra, kika på trädgården så vi kan påbörja rumsrenhet och bara umgås allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s