Publicerad i Okategoriserade

Sjön!

Att åka båt är härligt! Mini är en riktig sjöbjörn som älskar att sitta längst fram, i morse var hon tvungen att dela sin plats med lillhussen, han kunde lika gärna sitta på golvet tyckte Mini!

Mini är sjövan och knallar runt i båten och står gärna och spanar när vi åker. Och när vi kom i land så gick hon i och BADADE FRIVILLIGT! Har aldrig hänt, hon hatar att bli blöt.. Då är det varmt!!

Luna är inte lika sjövan men njöt i fulla drag i mitt knä! Så skönt att även hon är en avslappnad typ som tar det mesta med ro. Men hon tänkte då rakt inte bada..

Vi passade på att åka en tur innan det blev för varmt. Många njuter när det är så här, men det gör inte vi. Det är för varmt för aktiviteter vilket vi tycker är tråkigt.

Vanligen hade vi varit på flera tävlingar, varit runt om i sverige med våra vänner och haft många roliga minnen vid det här laget, nu händer ingenting och det ser uta att fortsätta. det verkar som viss tävlingsverksamhet startar igång men risken är att det kommer bli en total nedstängning igen när vi börjar resa. Det ser vi ju bara på effekterna av semester och att folk rest till semesterorter.

Men vi hoppas på ett fantastiskt resmålsår och tävlingsår 2021. Resten av 2020 ser ut att bli fantastiskt på andra sätt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s