Publicerad i Okategoriserade

Sista helgen innan jobbet kallar

Nu är min 3 veckors semester strax slut, har en del sparat till senare behov. Avslutade med en tur till veterinären med Luna för en koll i ena örat samt ryggen. Lite oklart vart besvären kom ifrån. Luna hatar när jag grejar med öronen så jag var beredd på både gråt och tandagnisslan men väl på bordet hos veterinären trodde jag att jag fått med mig fel hund. Hon stod supersnällt!

Hon har troligen haft något i örat som nu är borta, lite irriterat och eftersom hon visar besvär fick vi örondroppar för att ta ner irritationen och då klådan. Hon är också spänd över länden men inte så att det är jätteallvarligt. Med den missbildning hon har är det inte konstigt att hennes energi och tokigheter sätter sig i ryggen ibland. Hon fick i alla fall många karameller och pussar efter det besöket!

Lördagskvällen tillbringades med gänget från Grums. Vi tränade hundarna, åt lite plockgott när hundarna vilade och det blev en hel drös timmar på Dejliga Tassar.

Mini fick köra lite allt möjligt och bjöd själv på hopp så jag byggde upp småhinder åt henne, mycket lycklig tant som fick köra agility! Hon körde även flera bra kedjor i freestyle!
Luna fick träna freestyle, vi tränar på precisa tasstrick just nu. Så det blev sätta framtassarna i tofflor samt tass på pinne. Tass på pinne freeshapade vi in.

Hoppas ni har det finfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s