Publicerad i Okategoriserade

Glad Midsommar!

Igår under kvällen passade vi på att ta lite midsommarbilder med studioutrustning utomhus, mina två exemptionellt underbara modeller var blickfånget och en större midsommarstång samt kransar hade jag pysslat ihop av saker jag hade hemma samt lite loppisfynd och rusta 🙂

Att fota hundar är svettigt även om de är vana, att utforska rekvisitan hör till även om Mini numera är van och vet vad som gäller. Hon är en fotografs dröm! Hon tycker om att vara påklädd diverse utstyrslar och vet att man sitter still å tittar dit mammi vill så får man karameller. Luna börjar på att förstå konceptet men hon vill ha saker på sitt sätt!

Asså, den här är i vägen…
Så, mycket bättre!

Men hon är superduktig ändå! Många karameller blev det i värmen!

I morse blev det upp tidigt, Luna är kass i magen. Trodde först det var för stor dos karameller eller nånting hon ätit ute men efter att ha samtalat med ortsbor verkar det gå magsjuka bland hundarna. Så nu är det diet och attapectin som gäller! Väldigt bra preparat!

Midsommarafton blev således en lugn tillställning med en snabb visit för lite mat hos mina föräldrar dit våra hundar inte blev med. Trist men så är det. Deras hund Svinto kom inte undan blomkransen han heller.. Så sööt ❤

Svinto

Ha en underbar midsommarafton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s