Publicerad i Okategoriserade

Födelsedagsbarnet visar att det är aldrig för sent!

Den 20/2 2010 föddes en liten prinsessa, namnet blev Working Beauty´s Queen of Glory och på grund av likheten med sin mamma Lovely fick hon smeknamnet MiniMe som sedan kortades till Mini. Senare blev det Piratprinsessan Karamell… Kärt barn har många namn..

Mini kom till oss och har givit oss många gråa hår, oänderligt mycket kärlek och massor av skratt. Hon är den som tålmodig och nöjd legat och värmt sjuka barn i soffan, suttit i fören på båten och varit kapten över skutan, gett mig månget grått hår under träning och råkat ut för både det ena och andra. Hon blev bland annat enögd efter en olycka vilket inte bekom henne ett dugg, hon var dessutom högdräktig med bland annat Lunas mamma i magen.

3 dagar efter att hon fyllt 10 bestämde hon sig för att nu var det dax att apportera. Har försökt lära henne genom alla år utan vidare resultat men så kom jag hem från årsmöte med en ny apport som tydligen fick en och annan polett att trilla ner.. Så det är aldrig för sent…

Stort grattis till vår underbara kärleksfulla Mini på din dag!

Piratprinsessan Karamell
Tårta på köksbordet är standard!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s