Publicerad i Okategoriserade

Julen är slut, nu åkte den ut!

Nytt år och nystart för många inklusive mig. Jag hade äntligen tid att slänga ut julen i lokalen och passade naturligtvis på att träna lite. Denna gång var det Luna supertoffla och Mini piratprinsessa som fick köra lite freestyle ihop vilket då kan kallas Teamwork to Music.

Teamwork to Music är en inofficiell gren där man är mer än 6 tassar och fötter på plan, man måste alltså bvara mer än en förare och en hund. Detta är superkul och supersvårt eftersom det är fler som måste göra rätt.. Jag och Foxy har tävlat i TtM och blivit årets lag 2015 tillsammans med Elin och Leo samt Johanna och Selma.

Vi tränade bara lite random utan några som helst krav, och båda skötte sig strålande såklart. Dock ligger utmaningen i att de är så olika. Mini är som ett tryggt bergsmassiv som inte gör någonting fort och Tofflan är som en guttaperkaboll som gör allt å lite till samtidigt. Men ack så kul!

Någonting hade hänt med bokningssystemet men nu är det öppet för bokning igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s