Publicerad i Okategoriserade

Välkommen 2020!

Så var 2019 slut, det största som hände på hundfronten var att vi fick en liten Toffla under vårt tak. Denna lilla pyttevalp har skakat om vår värld, inget blev egentligen som tänkt men har blivit helt underbart ändå!

Nu laddar jag inför årets första och största domaruppdrag, jag ska döma Svenska Mästerskapen och Agria Freestyle Elite Challenge finalen på MyDog 3-5 Januari i Göteborg. Kommer bli superkul och spännande att från första parkett se sveriges bästa ekipage!

Mer om finalerna kan ni läsa på shfk.se och jag tänkte ge er lite inblick i hur denna enorma mässa är under helgen.

Idag är vi alla trötta, det var en lång kväll igår och raketerna vid 12-slaget var färre men Foxy tycker det hela är ett våldsamt spännande och läskigt spektakel så det dröjde innan vi kunde slappna av. Under sista promenaden bjöd moder natur på sitt eget färgsprakande firande på himmlen. Tack för en fin sista promenad 2019!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s