Publicerad i Okategoriserade

2019 lider mot sitt slut… 2020 loading…

Att avsluta 2019 på ett bra sätt gjordes genom en träff med Lehmans gäng och min kamera. Det är alltid roligt att fota hundar och nu var temat nyår. Partyhatt pysslades ihop och sen skulle den sitta på huvudet på hund, gärna vara kvar där på en hund som är stilla. Att fota hundar är kul och tar tid, jag vill inte skapa en stressig situation utan det här ska vara en kul aktivitet för samtliga inblandade. Alla foton blir långt ifrån bra, men de där som inte alls blir som man tänkt blir oftast mina favvos!

Tofflan är ju rutinerad efter kalenderfotograferingar, men bara för att man haft både luciakrona och tomteluva innebär inte det att partyhatt går lika bra. Jag bjuder på en blooper som i slutändan blev en favvobild och är en av de bästa jag tagit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s