Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflan öppnar lucka 22: Buga

Mattes favvoavslut på program! Man ligger ner med främre delen av kroppen och står med bakre. Svårt att inte lägga sig helt och matte får vara jättesnabb i början att belöna rätt sak. Hon använder klicker. Först gör hon snabbt samma sak som vid ligg med sin hand men bara jag söker mig nedåt med huvudet klickar hon, sedan kommer jag att försöka få tag på karamellen å gå längre ner under hennes hand. I början förstod jag ingenting så matte tog ett koppel och höll emot lite med det under midjan på mig, då gick det lättare att förstå att hon inte menade ligg.

Vad? Jag bugar
Varför? För att jag lägger mig med bara framdelen
När? Först för att jag söker mig nedåt med framdelen, sedan allt eftersom jag går längre ner men står kvar med bakdelen. Man kan behöva använde hjälp under bagen för att hålla kvar bakdelen. Till slut på kommando
Hur? Matte använder klicker och ger mig godis dels från handen lågt och nära men också framför mig så jag lämnar positionen och kan börja om.

Glad 4:e Advent allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s