Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflan öppnar lucka 16: Backa startövning

Backa startövning

Jag har precis börjat med tricket och då sitter matte på en stol eller pall, lägger en godis mellan sina fötter under pallen och när jag då backar tillbaka för att ta kontakt klickar hon och kastar en godis under pallen igen. Hon höjer succesivt blicken så jag får backa fler och fler steg, när jag börjar få kläm på rörelsen säger hon bra backa precis innan hon klickar.

Vad? Jag backar bort från matte rakt.
Varför? För att jag backar lugnt och rakt bort från matte
När? Först för att jag backar ett par steg för att få kontakt sedan när jag backar fler steg.
Hur? Matte använder klicker och ger mig godis under pallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s