Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflan öppnar lucka 10: på pinnen

På pinnen

Att gå upp med framtassarna på en pinne är något man kan använda till mycket, här visar jag hur matte lärt mig det. Matte har en pinne i handen med sina knän som stöd och visar mig upp på den med en godishand. Efter en eller två gånger visar hon mig utan godis och har godiset i munnen och spottar ut det rakt ner när jag gör rätt, detta för att ha båda händerna fria och så fort som möjligt ta bort handhjälpen. Att hon gör det så att jag är mellan hennes ben är för att få stöd så pinnen är stabil.

Vad? Jag står med framtassarna på en pinne
Varför? För att jag går upp på pinnen, sedan står kvar där, sedan på kommando.
När? Först när jag går upp på pinnen med hjälp av godishand, sedan när går upp utan att hon visar. Sedan på kommando.
Hur? Här ger matte mig godis från handen, sedan från mattes mun ner på golvet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s