Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflan öppnar lucka 7: Pinnen

Runt en pinne

Matte håller i en pinne som jag går runt. Här får jag godis genom att matte först visar mig att det är grejen hon håller i som jag ska göra nånting med. Först visar hon mig med godishand men ganska fort börjar hon kasta godis runt pinnen . Detta för att jag inte ska luras att stanna och titta på matte eller att gå tillbaka. Först får jag godis för att jag i princip tänker att jag borde prova att gå runt, sen får jag gå fler och fler steg innan belöningen kommer. Till slut provade jag att gå runt hela pinnen och när jag gjort det och fått karamell (på golvet) sa matte ordet pinne som är min signal att gå runt den.

Vad? Jag går runt pinnen
Varför? För att jag går runt pinnen först med stöd och mycket belöning sedan på kommando.
När? Först jag tänker på pinnen, sedan när jag går två steg sedan tre osv.
Hur? Visa först med handen, sedan kastar matte godiset på marken så jag inte stannar och tittar på henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s