Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflan öppnar lucka 3: Slalom

Slalom mellan benen 

För att lära mig gå slalom tog matte ner övningen i mindre delar. Den första delen blir att få mig att gå in mellan hennes ben. Hon visade mig med godishand och ganska snabbt släppte hon godisen på marken medan hon flyttade fram sitt andra ben. För att få flyt i rörelsen kastar hon belöningen åt det håll som jag ska åt efter första ingången nämligen in mellan beben igen, kasta inte för långt. När jag fattat övningen och gör tre ingångar mellan benen utan hjälp lade hon på sitt kommando. 

Vad? Jag går slalom mellan hennes ben samtidigt som hon går frammåt 
Varför? För att jag går in mellan hennes ben, i början med hjälphand sedan på kommando. 
När? Först när jag går mellan hennes ben, sedan efter att matte gett mig kommando. 
Hur? Framför mig till en början sedan på golvet åt det håll jag ska. Ofta till en början men sedan får jag gå fler och fler slalom innan belöning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s