Publicerad i Okategoriserade

Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • ÖPPET!

  19 oktober, 2021 av

  Nu har jag öppnat hallen för bokningar igen! Välkommen in i värmen! Mina två stjärnor blev fotade i söndags, och jag kan inte låta bli att dela bilderna på mina älsklingar! Att fota i eller på ett objekt är smart om man har en hund som inte vill eller kan vara stilla. Man ger hunden… Läs mer

 • Fotografering!

  17 oktober, 2021 av

  För ett tag sedan fotograferade jag en stilig herre vid namn Trepes Gild Storm men kallas till vardags för Nivo. Han är en dvärgschnauzer i färgen peppar och salt som trots sin ringa ålder på 10 månader visade sig vara en riktig linslus! Vi fotade utomhus, vädret var perfekt och vi varvade fotografering med bus… Läs mer

 • Miljöträning hemma!

  13 oktober, 2021 av

  Igår fick vi miljöträna hemma i trädgården. Grannen behövde en ny strömkabel till sitt hus, rakt över vår tomt. Släppte ut hundarna för att se hur Tora reagerade på en grävskopa över staketet som grävde i gräsmattan, hon tittade och reagerade inte alls! Tydligen inget märkligt med det hela. Gubbar i buskarna var däremot inte… Läs mer

 • Helg!

  9 oktober, 2021 av

  Igår inledde jag helgen i skogen med fröken Terrier, nu ska vi ta tag i viltspårandet! Jag hade varit iväg innan och lagt spåren, så det blev en liggtid på 1-1,5 timme. Tillbaka med Tora och på med selen, som är för liten.. Den gick nätt å jämt på, så nu åste jag köpa en… Läs mer

 • Paus i vardagen

  6 oktober, 2021 av

  Idag tog jag en timmes paus från allt, med vänner som förstår och accepterar. Jag, Johanna och Anita samlades med våra fyrbenta på dog-o-rama för en timmes träning. Johanna tog initiativet till detta och jag är så tacksam! Tora behöver träna på andra platser med nya spännande dofter och i nya miljöer, något det varit… Läs mer

 • Hundträning som terapi!

  22 september, 2021 av

  Att lida av psykisk ohälsa är inte ovanligt. Vi är många där ute som varje dag kämpar, jag är en av detta vi. Oavsett diagnos eller tillstånd är det viktigt att skapa sunda vanor med bra balans. För mig är att träna hund det roligaste jag vet, men ibland sätter mitt mående stop och man… Läs mer

 • Agria Hundpromenad!

  18 september, 2021 av

  Varje år anordnar Agria en hundpromenad. I år är den digital vilket gör att man går på hemmaplan och delar sin promenad på sociala medier. För varje promenad skänker Agria 10kr till Hundstallet och deras viktiga arbete för hemlösa hundar! Vi har gått i år med såklart, och vi införskaffade även en fin skarf så… Läs mer

 • 1 år!!

  4 september, 2021 av

  Idag har det gått galna 1 år sedan Tora klev in i vårt hus! Minns fortfarande pirret när vi var på väg till uppfödaren, glädjen när jag mötte Tora igen och lyckan när hon var med oss i bilen hem! Året blev ju inte riktigt som andra år, aktiviteter obefintliga och alla palner skjöts på… Läs mer

 • Konstutställning

  30 augusti, 2021 av

  Denna helg förvandlades träningslokalen till galleri! Sandra Hultsved, Johanna Lehman och jag ställde ut konstverk i olika tekniker. Johanna målar superfina tavlor, Sandra målar vackra tavlor och hade dessutom med sig sina vackra smycken! Själv målar jag i akryl och hade dessutom med mig 6 bilder jag tagit på skallar i skogen! Det blev ett… Läs mer

 • SEMESTER!

  27 juli, 2021 av

  Till slut kom den, min semester! Dock blev inget som tänkt då både kroppen och knoppen är så sliten att jag inte orkar göra värst mycket. Åkte iväg för lite träning på Skutberget med kamrater, det är en brokig samling av galna tanter och massa hundar av olika modell. Men ack så kul vi har!… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s