Publicerad i Tofflans Adventskalender 19

Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • Veckan började med Rally

  18 januari, 2023 av

  Nu har vi igår kört rallylydnadspasset. Skrev ut skyltar i miniformat och ställde upp på altanen. Körde ingångar till båda sidor, frontposition och följsamhet i fotgående med start och stop samt växling mellan sitt och ligg. Tora är supertaggad!! En av de moment jag aldrig riktigt lyckades lära vare sig Nova eller Foxy var från… Läs mer

 • 2023 Här kommer vi!!!

  8 januari, 2023 av

  Jag skrev tidigare att jag höll på med mina SMARTa mål inför 2023. Jag har nu tänkt, skapat och satt upp dem! S (Specifikt) M (Mätbart) A (Accepterat) R (Realistiskt) T (Tidsbundet)

 • Grundfys

  5 januari, 2023 av

  När man håller på med hundsprt är grundfysen viktig. Man belastar kroppen, bygger upp muskler och då och då brukar jag låta en hundfysioterapeut känna igenom mina hundar utan att de verkar ha ont. Jag gör det i förebyggande syfte. Igår var en arbetskamrat här och masserade mina hundar och främst Tora. Hon är under… Läs mer

 • FD1!!!

  26 december, 2022 av

  Mot alla odds befann vi oss i Lerviks Hundhall i morse, vi kom in på planen å svängde loss till Freddy Kalas Hey Ho… Jag pratar om att jag har tävlat med sötaste och duttigaste Terriern i världen. Jag har under en längre period brottats med saker, jag mår inte bra och att få hjälp… Läs mer

 • Flyttar in..

  22 november, 2022 av

  Nu är vintern här med besked och vi flyttar träningen inomhus. Jag har ju mitt hundträningsrum. Det har inte blivit så mycket tränat den senaste veckan då jag varit förkyld och inte orkat, detta tycker terriern är fruktansvärt tråkigt i längden. Så igår gick vi ut på altanen en stund. Jag satt i en stol… Läs mer

 • Friskvårdstimme!

  2 november, 2022 av

  Att kunna ta ut en timme där man fokuserar på friskvård på betald arbetstid är lyx! Man kan ju då ängna sig åt massa saker men idag blev det altanhäng med brudarna! Vi passade på att träna upp vår kroppskontroll. Först körde vi bara lite uppvärmning i följsamhet samt svänga åt olika håll osv. Sen… Läs mer

 • Happy Halloween!

  1 november, 2022 av

  Årets högtid kom och gick, och som vanligt tog vi de årliga fotona! Vi hade ett utsökt godisparty på altanen under ljusslingor och framför softboxar ❤

 • Vem är pappan?

  31 oktober, 2022 av

  Mina tikar är inte kastrerade och då löper de två gånger per år. Luna blir väldigt skendräktig efteråt vilket kan leda till huvudbry och att man är orolig att hon är sjuk, men det är hon inte utan det handlar om en hormonell beredskap att kunna dia och ta hand om valpar. Varför denna beredskap… Läs mer

 • Redo för vinter!

  20 oktober, 2022 av

  Vinterträning! Varje år plockar jag undan möbler på altanen och förvandlar den till en stor dansbana!Så även i år! Med passande belysning så klart! Att kunna träna på större yta men inte vara beroende av vädret eller snömängden är toppen! Att dessutom ha det här hemma gör att man kan ta sig tid med korta… Läs mer

 • Höstmys!

  16 oktober, 2022 av

  Har haft en intensiv vecka med mycket jobb. Jag försöker även fixa trädgården inför vintern och försöker vila mig massor. Vila innebär inte alltid att sitta still i soffan eller ligga på sängen, vila för mig är att kliva in i bubblan med mina hundar och träna! Har fixat vår lilla trimmhörna nu, ordning och… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s