Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • Aktiv på hemmaplan!

  26 maj, 2020 av

  Såhär i tider då social distansering är nya trenden får man hitta på egna saker. Förutom att promenera i skogen med de närmaste finns ett par tips till! Jag har byggt upp min fysbana, iaf delar av den här på tomten! Den är gjord av bildäck, kabeltrummor, återbrukat virke m.m. Bara fantasin sätter gränser! Idén… Läs mer

 • Smultronställen

  18 maj, 2020 av

  Runt om i vårt närområde finns ofta vackra platser, en av platserna jag vill rekomendera är trollstigens sagovandring i skived! Det är en kortare promenad med massor att se, det gömmer sig troll och knytt längs vägen, och oftast upptäcker man en ny individ när man går där. Den ligger vid skiveds hembygdsgård, ovanför den… Läs mer

 • Så var sagan slut…

  28 april, 2020 av

  Fredagen den 24 april var dagen jag inte ville skulle komma. Jag sa adjö till min sidekick, bästa vän och stora stjärna Foxy. Hennes kropp orkade inte blomma igen, hon hade ont trots smärtstillande. Vi har så många fina minnen från vår krokiga väg i både uppförsbackar och nedförsbackar. Så mycket vi upplevt tillsammans. Det… Läs mer

 • Varför träna med en sällskapshund?

  5 mars, 2020 av

  Ibland får jag frågan varför man ska träna trix eller andra saker med sin hund, man ska ju ändå inte tävla. Jag ser många vinster med att träna med sin hund: Man bygger upp ett sammarbete man har nytta av i vardagsituationer!I vardagen vill man ha en lydig hund som inte drar i kopplet, inte… Läs mer

 • Födelsedagsbarnet visar att det är aldrig för sent!

  23 februari, 2020 av

  Den 20/2 2010 föddes en liten prinsessa, namnet blev Working Beauty´s Queen of Glory och på grund av likheten med sin mamma Lovely fick hon smeknamnet MiniMe som sedan kortades till Mini. Senare blev det Piratprinsessan Karamell… Kärt barn har många namn.. Mini kom till oss och har givit oss många gråa hår, oänderligt mycket… Läs mer

 • Du får den hund du behöver

  18 februari, 2020 av

  Nu skall jag dela med mig utav tankar jag har, det är lite privat men jag tycker det är viktigt! Lilla Tofflan kommer aldrig bli tävlingshund, av fysiska orsaker är det så och jag skäms över min reaktion. Men det har fått mig att tänka, varför har jag hund? När Nova vandrade över regnbågsbron insåg… Läs mer

 • Julen är slut, nu åkte den ut!

  21 januari, 2020 av

  Nytt år och nystart för många inklusive mig. Jag hade äntligen tid att slänga ut julen i lokalen och passade naturligtvis på att träna lite. Denna gång var det Luna supertoffla och Mini piratprinsessa som fick köra lite freestyle ihop vilket då kan kallas Teamwork to Music. Teamwork to Music är en inofficiell gren där… Läs mer

 • MyDog dag 2: Svenska Mästare är!

  4 januari, 2020 av

  Efter en underbar förmiddag var så Svenska mästerskapen slut. Att döma sådan här hög kvalitet tar på krafterna men har varit superkul! Tack för förstroendet och äran! Blev en snabb shoppingrunda idag med, Foxy behövde en ny reflexväst och en karda.. passade också på att pussa på lite borderterriers.. En fördel med mässor är alla… Läs mer

 • MyDog 2020 dag 1..

  3 januari, 2020 av

  Efter en lång resa till Göteborg igår där jag blev stående i en timme pga en bilolycka i Värmlandsbro i en kilometerlång bilkö kom jag slutligen fram till Scandic Backadal. Efter en dusch och lite organiserande inför första dagen på MyDog var det dax att sova. Klockan ringde tidigt i morse och jag och de… Läs mer

 • Välkommen 2020!

  1 januari, 2020 av

  Så var 2019 slut, det största som hände på hundfronten var att vi fick en liten Toffla under vårt tak. Denna lilla pyttevalp har skakat om vår värld, inget blev egentligen som tänkt men har blivit helt underbart ändå! Nu laddar jag inför årets första och största domaruppdrag, jag ska döma Svenska Mästerskapen och Agria… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s