Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • Tora 12 veckor!

  26 september, 2020 av

  Idag är det 12 veckor sedan Hux Flux Siri Safir födde tre små Topaser! En av dessa förgyller nu vår vardag! Nämligen älskade Tora.. Tora är på många sätt en väldigt behaglig valp än så länge och superskojjig att jobba tillsammans med! Hon är nyfiken och framåt och smart i träningen, vi lägger mycket fokus… Läs mer

 • Efterrätt med sting!

  24 september, 2020 av

  Eftersom frukosten var intagen för en eeevighet sedan tyckte Tora det var dax för en efterrätt när hon klev ut på trappen. En geting flög förbi och eftersom de är så slöa nu fångade hon den! Åh jodå, de stack henne i munnen. Hon svullnade upp lokalt på överläppen och var irriterad, men det hindrade… Läs mer

 • När foten blir mos..

  22 september, 2020 av

  I lördags drog Linda med mig till stallet, 7 år sedan jag red sist och alla mina gamla ridgrejer är borta. Men vi skulle ta en lugn tur så jag rustade mig med mina vandringskängor!Allt vara bara njutbart och härligt, lugn skrittur i skogen och min hjärna fick lite avlastning, väl tillbaka till stallet kom… Läs mer

 • Roadie till Åmål!

  19 september, 2020 av

  När allt är som det är finns det vänner som drar ut mig på saker jag egentligen mår bra av men som jag inte vare sig kan eller orkar ta initiativ till. Igår eftermiddag bjöds jag med till Åmåls hundhall för en stunds social samvaro och hundträning. Eftersom Tora visat tendenser till åksjuka åkte jag… Läs mer

 • Livet fortsätter

  17 september, 2020 av

  Livet fortsätter även om man är som bedövad av sorg. Tora och Luna förgyller tillvaron och gör att vardagen rullar på. I tisdags var jag och Tora på en mini tripp till Forshaga där vi kollade in nya platser medan Marco tränade innebandy. Det finns mycket att se vid Lärcenter. Tora följer fint i koppel… Läs mer

 • När hjärtat går i tusen bitar

  15 september, 2020 av

  Torsdags morgon började som vanligt men ganska snart utvecklades ett toalt mörker. Mini sjönk ihop på hallgolvet. Först såg det ut som ett Grand Mal EP anfall och medans jag talade med veterinären på Mjönäs piggade hon på sig och kunde stå med stöd. Hon visade tydligt att hon ville ut och hon gick vingligt… Läs mer

 • En vecka med Tora

  14 september, 2020 av

  Efter en händelserik vecka är det dax att utvärdera. Tora är förmodligen den mest behagliga valp jag haft, hon sover hela nätterna och är vansinnigt glad i mat!Vi jobbar på rumsrenhet och hon är duktig för att vara så ung! Luna har verkligen smält och uppskattar sin lillasyster för det mesta, igår gick hon och… Läs mer

 • Miniroadie

  11 september, 2020 av

  Idag drog jag, Luna och Tora på första roadien. Målet var Karlstad Hundcenter och att träffa vännen Johanna Lehman och hennes kollegor samt Lunas favvoperson Casper som var hjälpreda när vi gick valpkurs samt freestylekurs där. Efter en hel del nya bekantskaper för Tora, ingen kan motstå en valp! Men här är det bara hundmänniskor… Läs mer

 • Innehållsrika vardagar!

  9 september, 2020 av

  Varje dag är ett äventyr om man ser genom en valps ögon. Hon och Luna blir bara bättre och bättre systrar. Luna tinar sakta upp och lär sig hantera lillasyster yrväder. De leker mer och mer och luna viftar på svansen när Tora kommer in från sina kissrundor. Idag har vi städat och provat att… Läs mer

 • Valpvardag

  8 september, 2020 av

  Att bo med en liten valp är gulligt och roligt men också mycket jobb! Dock är Tora än så länge en av de lättaste valparna jag haft. Hon sover hela nätterna, är tydlig i sina signaler så man lätt kan springa ut när hon behöver kissa. Igår var dock omvärlden väldigt spännande så det glömdes… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s