Publicerad i Okategoriserade

Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • SEMESTER!

  27 juli, 2021 av

  Till slut kom den, min semester! Dock blev inget som tänkt då både kroppen och knoppen är så sliten att jag inte orkar göra värst mycket. Åkte iväg för lite träning på Skutberget med kamrater, det är en brokig samling av galna tanter och massa hundar av olika modell. Men ack så kul vi har!… Läs mer

 • Hux Flux Tora Topas 1 år!

  5 juli, 2021 av

  I morse innan värmen passade vi på att fota 1 års bilderna! Luna fick såklart vara med på kalaset. Rekvisitan är från fotograferingen när Tora var nyss hemkommen, lagrad nere i källaren.. Så grattis mitt lyckopiller, du driver mig till vansinne och gapskratt och jag ser fram emot alla galna äventyr vi ska göra tillsammas!

 • GRATTIS bästa TORA!

  4 juli, 2021 av

  Idag för 1 år sedan föddes tre små topaser hos kennel Hux Flux. Till min stora lycka blev en av dem min! Hux Flux Tora Topas skulle bli min första borderterrier! I 8 veckor väntade jag på mer bilder och det var så roligt att följa tillväxt och hur de små utvecklades! Den 11 Augusti… Läs mer

 • Ledig helg…

  13 juni, 2021 av

  Lediga helger har en tendens att bli ganska välfyllda med saker. Brukar vara en del att hinna med när man ”ändå är ledig”, men den här helgen gjorde jag precis tvärt om. Jag jobbar i äldrevården och det senaste året har varit mer krävande än det brukar. Kroppen är trött och hjärnan går på reserven.… Läs mer

 • Miljöträning!

  8 juni, 2021 av

  En hund blir aldrig helt miljötränad färdigt tycker jag. Det uppkommer alltid nya saker som utgör störningar. Eftersom Tora ska börja tävla lägger vi nu tid på att behålla fokus och kontakt i olika miljöer. I går var vi dels på grönområdet vid järnvägen. Där passerar både hundar och människor och man kan hålla det… Läs mer

 • Akta tassarna!

  7 juni, 2021 av

  Nu är sommaren här med besked och asfalt blir fruktansvärt varm! Så tänk på hundens tassar, känn efter själv innan ni börjar gå… Ingen vill väll åka till veterinären med tassar som ser ut såhär? Istället för promenad tog vi hundarna på en tur ner till en liten ”strand” vid ett tjärn för ett dopp.… Läs mer

 • Kursavslutning med Tävling!

  2 juni, 2021 av

  Igår var sista kurstillfället på lös hund kursen, och fröken Johanna har en förkärlek för skojjiga tävlingar! Igår var inget undantag. Jag lyckades koppla bort tävlingskänslan och gick all in för att ha skoj med Tora! Det visade sig vara en bra strategi och vi presterade något varierat men hon va superbra min Tora! 1:a… Läs mer

 • Min hund är fantastisk, jag ska bara fatta det..

  29 maj, 2021 av

  När solen stod som högst samlades vi på en av de vackraste platserna jag sett, en gård i Värmskog. Det var dax för kursen Lös Hund att gå till ytterligheter, sätta våra kunskaper på prov och våga! Vi gjorde flera övningar med lösa hundar! Både inkallningar, gå fint och stanna kvar. Lilla Tora är fantastisk… Läs mer

 • Vilken hund jag har!

  26 maj, 2021 av

  Igår var det kursdax igen! Har tyvärr missat två gånger på kursen men fått uppdateringar och läxor av fröken Johanna. Igår var vi på plats och min terrier är magisk! Första momentet var att gå lös nära andra hundar och gå fint vid sidan, check på den! Sedan var det trick på avstånd, vi gjorde… Läs mer

 • Stjärnterrierinlägg!

  21 maj, 2021 av

  Igår var lilla Tora hos klipptanten Johanna, fast inte blev hon klippt heller, hon blev trimmad såklart! Jag ville ha en finputsning mellan mina egna trevande försök till terrierstyling. Är en sådan wow upplevelse att lämna in en hund till Johanna och få ut en i armani kostym!För mig är det viktigt att hundfrisören är… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s