Publicerad i Okategoriserade

Tofflans Adventskalender!

Så klart har Dejliga Tassar en egen adventskalender, i år är det självaste Tofflan som skapar och jag lovar er massa tips på olika trix du och din hund kan lära er!

 • Veckan som gått

  17 april, 2021 av

  Veckan började med avslutningen på en redig förkylning. Jag testade mig och var negativ för Covid 19 vilket var en lättnad! Kurs har jag och Tora hunnit med. Lös hund kursen lektion 2 innebar ping-pong övningen, vilket är en suverän övning jag kör hela hundens liv för att förstärka inkallning. Sedan körde vi inkallning med… Läs mer

 • Härliga promenader och vårfin!

  8 april, 2021 av

  Igår på min lediga dag passade jag på att bada Luna. Hon var inte nöjd när jag satte ner henne i badkaret eftersom hon hatar att bli blöt. Men efter badet kommer fönen och kammen fram och då njuter hon! Så nu luktar hon rent min lilla prinsessa! På eftermiddagen åkte vi till Butorp för… Läs mer

 • Vi önskar er en HUNDerbar Påsk!

  5 april, 2021 av

  Nu är påsken snart slut och vi hoppas ni har haft en hunderbar påsk! Själv har jag jobbat och kommer att fortsätta lite till. Men efter avslutade jobbpass har jag hunnit med några timmars träning med Öset, whippetligan och Johanna igår. Vi gjorde en del läxa med Tora, bra övningar när mattes kropp och knopp… Läs mer

 • Kurs med Terrierhjärtat

  1 april, 2021 av

  I tisdags var det dax för kursande igen. Bristen på aktiviteter gör att jag hakar på varje tillfälle att få komma ut och aktivera mig och mina hundar. Nu går jag och Tora LösHund som är en kurs för alla hundar med grundkunskaper i vardagslydnad.Innehåll praktik: Samarbete, följsamhet, inkallning, stoppsignal, skvallerträning, störningsträning, passivitet mm. Detta… Läs mer

 • Mer nytt för hundnosar!

  16 mars, 2021 av

  Idag har jag laddat upp med grejer för Nosework i lokalen! Det finns urvalsvanor, burkar, tops, möbeltassar och två hydrolater! Båda mina hundar fick testa idag och det är så coolt vad fort de fattar!! Vi måste bara visa våra fina apporter från LG apporter! https://lgapporter.se/ En cerice till Luna, Tora har nyligen fått en… Läs mer

 • Första löpet!

  4 mars, 2021 av

  Tora är nu en stor flicka, i tisdags kväll började hon löpa!! Luna började i lördags och de synkar fint 🙂 Detta innebär en ny bekantskap, nämligen trosor! Jag sydde ihop ett par till Tora också, har hittat ett jättebra mönster på nätet som jag sedan anpassat efter mina behov. Hela löpcykeln består av fyra… Läs mer

 • Nyheter i hallen!

  27 februari, 2021 av

  Nu är det lite nyheter i hallen! Dels så finns alla skyltar till samtliga klasser i rallylydnad och skylthållarna är nu 20st! Det finns också ett hinder som är 1m brett! Balansbollen ”jornöt” finns och jag ber er att vara aktsamma, tänk att säkerheten går först! Ni kan också kolla er hunds klor innan ni… Läs mer

 • Mot ljusare tider!

  22 februari, 2021 av

  Nu börjar man skönja mildare väder och ljusare kvällar! Med det kommer också lera och väta och man får torka av tassar när man går in, har man en liten hund blir det halva hunden. Igår var det klor och pälsvårdsdagen och Tora och jag sammarbetade fint så hela hunden blev trimmad! Mina fingrar börjar… Läs mer

 • Tips från oss!

  16 februari, 2021 av

  När kylan gör att längre promenader inte kan göras, när det är ruskväder eller när orken inte finns efter långa arbetspass kan man aktivera sin hund på andra sätt! Köp en pilatesboll/Yogaboll! Dessa stora gymbollar kan användas av både människor och hundar! Det finns speciella bollar för hundar att köpa om man blir riktigt inbiten… Läs mer

 • Testa Freestyle!

  15 februari, 2021 av

  Jag har skapat en form för freestyleträning med inspiration från rallylydnad samt en kurs jag gått för Anita Axelsson. Det är 17 skyltar med olika moment i freestyle som sätts ihop till en bana. Hur man lägger upp banan är valfritt, men jag tänker lägga upp olika förslag från när jag själv tränat. Det här… Läs mer

Visa alla inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s