Publicerad i Okategoriserade

Till Minne av Nova

För ett år sedan idag vandrade min själsfrände Nova vidare till Nangijala.
Vi hade något speciellt den hunden och jag, vi var ett. Ord kan inte beskriva den saknad och tomhet hon lämnade efter sig.

Nova var den som glatt delade min nyfikenhet och hängde med på allt. Vi testade många hundsporter som lydnad, rallylydnad och utställning men det var viltspåret som var hennes stora passion. Hon blev snabbt champion och vi delade sedan många timmar i skogen. Hon var den sonen Marco växte upp med och hon lydde hans något otydliga kommandon och hon spårade långsamt, hoppade över hinder och promenerade med honom.

Det var med Nova jag upptäckte min stora passion Freestyle och hon och jag kämpade verkligen för diplomet i freestyle klass 1.

Som en hyllning till henne denna dag har jag gjort en liten film med minnen..

SE VCH FD1 Working Beauty´s Queen of Courage ”Nova”

Nova 2008-2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s