Publicerad i Okategoriserade

Början och slut

I tisdags var det sista gången på valpkursen som avslutades med en tävling!
Första momentet var snurrar och hunden skulle snurra så många gånger den kunde på 1 minut, plättlätt! Luna snurrade och gjorde spinn i ett rasande tempo!
Andra momentet var pushups, dvs från ligg till sitt och det gjorde hon strålande!
Sen skulle vi sitta, stanna kvar och inkallning.. Här blev det tvärnit då vi fokuserat på att hon inte ska göra egna grejer utan följa mig, hon tänkte då rakt inte sitta kvar.. Moment 4 var stå-sitt, strålande insats! Filtövning stanna kvar och antal steg från filt jag kunde ta bommade vi.. Men det var en skoj tävling och hon var rätt söt samt att jag fick en fingervisning om att jag glömt träna stadga.. Vi fick sedan göra ett teoriprov där jag är sådär nöjd med min insats.. Men vi kom näst sist och vann en pipgris!!!
Tack Johanna för en utmanande och superskojig kurs!

Igår (Torsdag) var det dax för Freestylekurs! Först fick vi se Anita Axelsson och Busy köra HtM, sedan fick vi prova på position 3 och 7.. Dagens trix var början på distansövning, vi passade på att träna stadga i sitt på filt och sedan fick vi träna på burken! Den har ju tofflan gjort så hon glänste!

Man blir aldrig fullärd, och att gå kurs är utmärkt då man får med alla delar och får påminnelser om vad man behöver träna på. Dessutom är det superskoj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s