Publicerad i Okategoriserade

Vikten av en hållbar hund

Min trogna arbetskamrat och närmaste vän Foxy har genomgått rehab i två år. Hon hade problem med bla ryggen efter en omgång borrelia och hela vår värld vändes upp och ner. Tack vare goda vänner som hjälpte oss på rätt väg och massor av hjälp från Jessica på Simply Basic friskvård har vi hittat tillbaka och enligt veterinär gjort det omöjliga.

Rehab tar tid, massor av tid, och man får inte glömma att se hela hunden, att rehaba fysiskt är en del, den största utmaningen har varit den mentala biten. Men vi har lärt oss massor på vägen, både om fysik men och så lärt känna varandra och oss själva på ett nytt sätt!

Jag brinner för att hålla mina hundar i god form genom enkla medel och ofta. Gå av vägen och gå i gräset, lingonriset eller över stock och sten. Gör det långsamt.. Man får både en nedstressande effekt och bättre kondis. Man upptäcker den fina naturen och får en roligare promenad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s